Olimme viettämässä Akun 2-vuotisynttäreitä lokakuun toisena lauantaina. Ihmisväelle oli varattu ohjelmassa grillaillua, chillailua..jotkut pelasivat vähän pokeria ja toiset ennustivat korteista :)

Koirille (siis Milolle ja juhlakalu-Akulle) oli ohjelmassa härväämistä, härväämistä..välistä lahjojen antamista ja tärkeimpänä kaikesta..KAKKU.

 Aku sai paljon lahjoja..

Milo luulee saavansa myöskin lahjoja..

Blondia alkoi ottaa vissiin vähän päähän, kun kaikki meni kaverille..

Illan teemaa:  missä Aku..siellä Milokin..

Paras hetki koittamassa.. kakku tuodaan tarjolle.

Onnittelulaulu menossa. Kiinnittäkää huomiota kuvassa näkyviin kakkuihin ja 'kynttilöiden määrään..

..nimittäin kesken laulun, aivan yhtäkkiä, Milo ampaisi istumasta kohti Akun puoleista kakkulautasta ja nappasi toisen 'kynttilän' suuhunsa..ja palasi kiltisti takaisin riviin istumaan. Laulu katkesi kuin leikaten, ja seurasi yleistä huvittuneisuutta.. Siis mitenkään omaa koiraani kehumatta, tuon tempun olisi voinut kuvitella Akun tekevän..mutta ei todellakaan Milon. Kaipa sitä sitten koiraakin osaa ottaa päähän kun toiselle syydetään lahjoja, ja itse katsoo vierestä tyhjin tassuin.Lienee sanomattakin selvää, että kuvassa näkyvä kakunpala päätyi Milolle :D

Kakunsyönti meni samaa kaavaa kuin aikaisempana vuonna. Aku imuroi lautasen tyhjiin noin parissa sekunnissa, ja oli hyökkäämässä 'auttamaan' Miloa..Isäntäväen nopea reagointi antoi Milolle rauhan nauttia kakusta..Silti aina riittää jaettavaa ystävien kesken!

Hyvä antaa vähästään..

Kiitos vielä isäntäväelle hyvistä kemuista! Ja grilliruoka oli Nam :)