1248420179_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Uimassa Jyväskylän liepeillä heinäkuussa. Kaveria ei meinannu saada vedestä pois millään, mutta pakkohan se oli rannalle ottaa, ettei ihan hotspotti tai vesihäntä iske. Kieltämättä kiva uida Milon kanssa, kun se ei ui suoraan päälle, vaan siivosti sivussa :)

1248419739_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Harvinainen vesihiiwwiö.

No niin,  liian pitkä aika on vierähtänyt kun Milon matkassa ollaan oltu :(  Voisinpa sanoa, että syynä on ahkera treenaaminen mutta kun ei. Milo on saanut vähän liian vapaasti nauttia pelkästä ulkoilusta ja kavereiden tapaamisesta. Kevään uusia kavereita: Bella (cavaliertypy, Kiia (perrotypy), Terra (tavattu nyt kesällä, collietypy), Lenni (Lukan pikkubroidi)..

Kevätkaudella muuta: muutto uusiin maisemiin.Tai no, ei ne nyt niin uudet ole, kun radan puolta vaihdettiin. Mutta uusia lenkkejä silti,  joten uusia reviirinmerkkaamispaikkojakin :D. Nome-treeneissä minä olin kuunteluoppilaana, ja sieltä tulikin älyttömän hyviä vinkkejä pillin käyttöön, sekä ohjausmerkkien(meniköhän oikein) käyttämiseen. Milo sinne ei valitettavasti päässyt mukaan, koska taipparit edelleen suorittamatta. Taipparikoetta varten treenaus edelleen siis vaiheessa.. vasta riistaa harjoitellaan pitämään suussa.. kovasti olen syksyn sorstastuskaudelle yrittänyt Miloa tarjota avustajakoiraksi erinäisille metsästäjille ;) Noh, ainakin siipiä on tilattu, joten treenaus jatkunee.