Ja taas on ollut niin kiire Milolla sosiaalisen elämäm pyörteissä, että blogin päivittäminen on hieman kestänyt. Tässä siis väliaikatietoja ilman kuvia.( Kuvat tullaan laittamaan toki vielä)

Ollaan reissattu Joensuussa, ja sielläkin tavattiin paljon uusia tuttavuuksia. Yhden uuden tuttavuuden (kultsuntyttö Kerttu) omistaja sattuikin olemaan mamman vanha naapuri ja lapsuudenaikaisen ystävän äiti.. pieni maailma, pienet koirapuistot :-) Joensuussa oli lunta, todella. Oli ihan virkistävää vaihtelya kotimaisemiin, ja Milo nautti hangessa kahlaamisesta ihan kybällä!  Tavattiin serkkupojan ha Hannan luona Miltsin mielestä mukavia pikkuihmisiä(Anni, Hilla ja pikkuinen Minttu), mutta pikkuihmiset eivät olleet ihan samoilla ajatuslinjoilla.. vaikka Hillaa kiinnostikin kovasti tuoda kaikki nuket Milolle haisteltaviksi..koira ei tietenkään niistä paljoa perustanut, paitsi siitä kovasti ääntelevästä mallista.

Seuraelämää: ollaan tavattu velipuoli Luka muutamaan kertaan. Pojat on kovasti erinäköisiä ja hivenen erikokoisia, mutta silti samannäköisiä. Fendiboxutyttelikin pääsi näiden komeiden urosten joukkoon kauniina keväisenä päivänä. Miina ja Rosa sulostutti meitä koirapuistossa, ja koirilla olikin tosi hauskaa, olihan sinä päivänä satanut lunta PALJON. Tora on ollut meillä pääsiäisen aikaan parina päivänä, ja Milo on edelleen niin herrasmies, että antaa viedä kaiken suustaan: luut, pallot, lelut, mitä vain..

Pääsiäisen tienoolla matkustettiin myöskin: Tervakoskelle Anskun ja Ripan uutta kotia katsomaan ja vähän koiravahdiksikin. Elvis ja Dumle näyttivät ilmeisen hyvin viihtyvän uusissa maisemissa J ja tällä kertaa Dumle ja Milo innostui ihan kunnolla leikkimään Elviksen innostuessa jostain muusta ;-)

Treenikertomukset tullee kuvien kanssa.. nyt jääkin sitten treenit tällä viikolla omatoimiharjoitteiden varaan..kun on TÄITÄ!!! Voi yöks, niitä löyty viime perjantaina ensin muutama, ja sitten eilen taas lisää..Expot-kuuri on annettu ja Dead&Gone-pölyllä tomuteltu paikkoja..Karanteenissa siis koiratapaamisten suhteen ainakin viikko. Mälsää. Vaatii taas omistajalta erikoishuvitustoimintaa enemmän.

Seuraavaan vuodatukseen luvassa myös asiaa painonhallinnasta!!!