Talvi on saapunut Espooseen, ulkona on ihanan kaunista ja sopivasti pakkasta. Hyvästi kurasäät! Ei tule ikävä. Me nautitaan tästä!

Marraskuu meillä meni kuin siivillä, oli vierailijoita niinkin kaukaa kuin Jyväskylästä käymässä, ja Milokin muutamaan otteeseen hoidossa sekä Kilossa & Tapaninvainiossa. Kiitos vaan myös tämän foorumin kautta, on niin mieluisat hoitopaikat, ettei koira meinaa enää mukaani lähteä!
Treenattu..ai mitä se on :D No ollaan me lenkin yhteydessä tehty perustottelevaisuusharjoitteita. Ollaan edelleen harjoiteltu myös Kuinka-Kuljen-Remmissä-Nätisti.. puuh..sille ei loppua näy.
Herra Hyde …irti kuin enkeli mutta remmissä.. no jaa :)
 
Kavereita tavataan, Akua, Toraa, Kiiaa ja nyt taas kuluneella viikolla oltiin Lukan ja Lennin kanssa peuhaamassa lumessa. Massu on pysynyt ok-kuosissa, mitä nyt meni sekaisin valmispurkkiruuasta Milon ollessa hoidossa siskon luona mun ollessa tosi kipeänä. Mattopyykeiksihän se meni, ja pesulakeikalle.. kop-kop-puuta että jatkuu sama hyvä stabiilisuus edelleen..joulunahan sitä tavataan herkutella, sekä ihmiset kuin eläimetkin..
 
Joulunvalmisteluissa Milo on kovasti apuna. Äsken paketoitiin lahjoja..hyvä ettei ollut koko koira paperin sisällä lahjanarujen ympäröimänä..sen verran lähellä utelias koira on. Joulukalenteri jäi tähän torppaan hommaamatta..mutta hyvin selvitty..luilla lahjottu ja kekseillä..kukas kalenteria silloin kaipaa :D
 
Ensi viikolla on torttujen ja piparien paisto -tietenkin kultsumallin ja luumallin (kiitos Aki) mukaan. Ehkä myös Hirvimallisia pipareita saattaa tulla. Saas nähdä kuinka kultsupoika on apuna niissä puuhissa? Ja aatonaattona sitten perinteiset karjalanpiirakkatalkoot.. siinäkin voi olla yksi jobi kultsupojalle tiedossa..ai mikäkö? No roskien tuonti tietenkin :DDD
 
Tervakoskella käytiin Elvistä ja Dumlea moikkaamassa, mutta siitä enempi ensi kerralla, kuvien kanssa. Nyt jatketaan jouluvalmisteluita ja toivottavasti ehditään ottaa vielä monta talvista kuvaa..tännekin laitettavaksi.
 
Milo kirjoitteli muuten joulupukille:
Rakas Joulupukki! Tänä jouluna toivoisin joululahjaksi heijastavan remmin, kun nykyisen remmin heijastimet ovat huonot. Ne tarttuu joko oveen tai sitten niihin tarttuu lusikoita. Niin kuin tänäänkin roikkui lusikka remmissä. Sitten toivoisin paljon keksejä, voisi olla jotain muuta valikoimaa. Luita voisi myös tuoda lisää. Leluja minulla on tosi paljon, joten niitä ei tarvitse tänä jouluna tuoda. Haluaisin kuitenkin taas mammalle lomaa, jotta hänellä olisi aikaa minun kanssa. Pikkuveli tai siskokin voisi olla kiva. Ainakin minusta. Voisin myös haluta tyttöystävän? Ja oman uima-altaan. Tarpeeksi ison, että Akukin mahtuu! Ja muut kaverit.
Siinä kai se, olen ollut kiltti. T Milo
Ps. Jos tulee jotain vielä mieleen, laitan sinulle uudestaan sähköpostia.
 
Toimituksen huomautus: Ei mahdu allasta, ei tule pikkuveljeä tai siskoa vielä, eikä tarvita tyttökaveria.. eli luita ja se remmi.. ja toki lomaakin vähän emännälle..