Eipä tänne syksyn keskelle mitään ihmeempiä kuulu. Siipiä tulee ja siipiä menee.. nyt on taas satsi suolassa ja kuivumassa..tällä kertaa kuivassa varastossa. Toivokaamme, että niistä sitten reeni-iloa saisi. Reenausta tehty jopa vähäsen viimeisen blogimerkinnän jälkeen. Lähinnä dameilla lähitienoon metsissä. Sikälimikäli hyvä, että olen saanut samalla tehtyä sitä lähialuevihellystä.. mun mielestä olin havaitsevani, että Milo sen on nyt tajunnut :)

Kerjäämisestä on meillä tehty nyt taidetta! Muutaman kerran nuoriherra on jäänyt itseteosta kiinni, kun on mennyt kiskomaan wc:stä telineessä ollutta paperia..siis tuodakseen mulle ROSKAN jotta saisi KEKSIN. Roskan määrite on laajentunut koskemaan lehtiä, kirjekuoria (siis postia), sukkia.. mitä vaan, mikä sattuisi olemaan ikäänkuin hollilla. Vähän raivostuttavaakin välillä, kun koira seisoo sukka suusta roikkuen edessä..itsepintaisesti.. yrittäen ottaa katsekontaktia meikäläiseen.. ja normiruoka seisoo kupissa. Hmm.. hetkonen..katsekontaktia.. kukahan tässä kouluttaa ja ketä????

Toisaalta taas panee mietityttämään oma siivousintoisuus.. jos kaveri tulee tämännäköisenä mun eteen:

Nappasi pölyrätin.. voi kun osaisi sitten pyyhkiä niitä pölyjäkin :D

Muutoin meille kuuluu ihan samaa kuin aina ennenkin. Välillä yhteislenkkejä kavereiden kanssa, välistä yksin. Hoidossa on Milo taas ollut kilossa, ja Ollilantiellä.. ja oltiin me taas yhdessä lapsenvahtikeikallakin. Nyt pitäis alkaa järkätä 3-synttäreitä tässä pikkuhiljaa.. jahka selvitään AKun 2-v synttäribileistä, jotka siis ovat tulevana lauantaina. Bileistä varmaankin kuvamateriaalia tulossa.. ?

Ja sateet on saapuneet tänne lokakuun myötä. Milo INHOAA sadetta. Ihan tosi.

Sadehattu koirille voi olla oiva ratkaisu. Kuulemma alkuänkyttelyn jälkeen Miltsi oli ihan tyytyväisenä pitänyt tuota ah-niin-hemaisevan-naisellisen-väristä sadehattua päässä.. lieneekö tykännyt kun kuono säilyy kuivana?

Toim.Huom. Kuva otettu hoitajan toimesta..minä en IKINÄ moisenväristä poikakoiralle laittaisi :D

Pikaisen tilannekatsauksen jälkeen jatkamme syksyn odottelua.. mitä se sitten tiellemme tuoneekaan.. sitä odotellessa..palaamisiin!